onsdag, februari 4

Jävligt avtändande tycker jag.

Vet ni vad som kan reta mig något fruktansvärt? Jo när folk skaffar ny flick/pojkvän och de tar efter deras kläd och musiksmak, det är som om de bara glömmer av vad de själva tyckte om innan. Som när jag var yngre och åkte bräda då skulle tjejen plötsligt gå i mina baggybraller och även gärna låna skor, även fast de var 4 storlekar för stora. Jävligt avtändande tycker jag.
Tjejer som dejtar en snubbe som lyssnar på hiphop börjar helt plötsligt digga wu-tang och glömmer att de brukar stå och mima till Ace of base. Nu menar jag inte att det är något fel med att upptäcka nya stilar men ibland blir det så jävla pinsamt. För vissa skaffar inte bara ny partner de skaffar även en ny livsstil, jävla fjortisfasoner tycker jag.


Mr P

2 kommentarer:

Anonym sa...

håller med...eller killar som blir små voffsingar när de skaffar tjej, skriker hon SITT så sitter de, helt plötsligt har de inga egna åsikter utan måste fråga om lov om allt. Håller med totalt, jävligt löjligt. Men samtidigt så inspireras man ju av att vara kär och träffa ny partner...sen vill man ju inte ha samma stil som exet, utan tar då den nyas stil, hahaha

BloggKollektivet sa...

Har nog varit lite sån genom åren...när jag tänker efter, så då är jag väl en patetisk brud då!! Tror att många är så i ungdomsåren då de söker...å ofta inte finner=)
Jag har ju hiphopat, popat, rockat och nu foppar jag mest, dvs, går ut med soporna i foppatofflor och har mjukisbrallor mest hela tiden...