tisdag, november 3

Hur kommer det sig?

Det händer varje gång jag tvättar strumpor. Man sitter där och parar ihop dem och när man nästan är klar så upptäcker man att det blir en stakars strumpa över, en stackare som inte får någon kompis. Man börjar leta som en besatt galning för man tror inte att det kan hända, igen. Men tillslut inser man att det faktiskt har hänt igen, en strumpa har på något mystiskt sätt försvunnit spårlöst. Kan någon förklara hur detta fenomen kan inträffa gång på gång. Kan någon förklara det här?

Kan det vara så att det finns små troll i tvättmaskinen, varje gång någon tvättar så snor de en strumpa. Men varför tar de alltid bara en strumpa isf? det hade ju varit smartare att ta 2 för då märks det ju inte. Eller är det så att de små jävlarna kanske vill att det ska märkas, de vill helt enkelt retas med mig. Nä jag vet inte men jag vore evigt tacksam om någon kunde komma med en logisk förklaring.

Mr P

4 kommentarer:

Carro sa...

Det är faktiskt påriktigt så att strumpor kan sköljas med ut med vattnet i tvättmaskinen när den töms, så nu vet du det :P

Anonym sa...

det är ju såklart alltid samma strumpa som ligger kvar där i påsen.. pröva att slänga den, så är problemet löst!

/anton

Anonym sa...

Hehe tack för tipsen kusin :)

Anonym sa...

Är det verkliegn sant det där om att strumporna åker med i vattnet? Tveksamt...