söndag, september 14

Förklara för en som aldrig varit på festival

Vet ni vad ett "luffararmband" är? Inte, nä men då ska jag förklara det för er. Det är ett sådant band man får runt handleden när man går på festival, men det är inte ett luffarband så länge festivalen pågår. Men så fort festivalen är slut och man plockat ner sitt tält ja då ska även armbandet klippas av, men de flesta envisas ju med att låta dem sitta kvar, ibland i ett helt år till nästa festival. Jag tycker det ser för taskigt ut, ser ut som om man har skräp runt handleden, där av namnet luffararmband.

Jag vet inte riktigt vad man vill uppnå med att låta dem sitta kvar, vill man kanske impa på folk och vissa att man minsann varit på Hultsfred i sommar. Eller vad handlar det om egentligen? anses det kanske coolt i festivalkretsar? Vill veta, är nyfiken på riktigt. Finns det något festivalfreak som kan förklara detta fenomen för en som aldrig varit på festival?

2 kommentarer:

Carro sa...

Ah men Petter du jobbar ihop med Cilla, vem kan veta bättre? hon springer ju runt med 18 band runt armen på sommaren... nu är väl hon mamma ledig men ändå.

Anonym sa...

hehe, det är för att visa sin cannabis-tillhörighet eller nåt(jepp I am fördomsfull)...som småbarnsmorsa gömmer jag ofta att klippa av äventyrsbadsbandet...inte lika coolt men ändå=)