torsdag, januari 15

C.R.E.A.M.

Var precis inne på Aftonbladet.se där kan man läsa om att en av Hugh Hefners fd flickvänner har erkänt att hon varit otrogen mot Hef. Tjena! det var ju extremt otippat då eller. jag menar gubbe är typ 80 bast och då kvittar det hur snygga flickvänner man har eller hur mycket viagra man knapprar, man klarar inte av att tillfredsställa 3 st 25 åriga kvinnor. Han måste väl insett detta själv eller?
Plus att dom lär ju egentligen tycka att han är en ful äcklig gammal snuskgubbe och dom grejerna är nog lite svåra att gå igång på.
Jag menar visst att alla som "dejtar" honom påstår sig älska honom men i de flesta fallen är det bara massa bullshit, det är pengar och berömmelse de vill åt för dom är ju inte dumma. Har dom lagt ut X antal tusen dollar på bröst, rumpa och ansikte så är det ju klart dom vill ha något tillbaka, detta något är cash, dollars, pengar.
Jag tycker inte illa om det här, tvärtom tycker jag att dagens brudar är smart dom utnyttjar sitt utseende till max. Dom blåser en gammal stenrik snuskhummer, efter att ha bott med honom i några år har de antagligen pengar så det räcker ett bra tag framöver.
Det enda som äcklar skiten ur mig är att dessa unga tjejer antagligen eller mest troligt någon gång under deras sk relation faktiskt har varit tvungna att göra det med Hef, just den grejen kan jag fan inte förstå. Jag skulle aldrig göra en gammal rik tant för pengar... eller skulle jag?!

Slänger in en låt med mina favoriter Wu-tang clan som jag tycker passar ypperligt till texten.
C.R.E.A.M.



Mr P

Inga kommentarer: