torsdag, juli 9

Aldrig är man nöjd...

För någon vecka sedan gnällde jag över värmen, det är fan inte kul när det är 34 grader i lägenheten, det blir liksom lite vårt att sova osv. Men den senaste veckan har vi haft 14 grader och regn, det är ju inte heller speciellt kul. Aldrig är man nöjd. Kan det aldrig vara lite lagom? Antingen är det 35 grader varmt eller så spöregnar det. Hur som helst så är det iaf gött med semester, oavsett väder.
Men idag har vi en sån där dag när allt känns tungt och jobbigt, vi vet inte vad vi skall hitta på. Vi bara går runt i lägenheten som levande döda.

Några tips att komma med kanske?

Mr P

7 kommentarer:

Anonym sa...

Lkpg=)lite långt...men ni är välkomna!!

Mr: P sa...

Vi vågar inte åka så långt när det är så nära till att monster nr2 ska komma.

:)

Mr P

Anonym sa...

Det förstår jag, hade inte rört mig från soffan knappt...

...ville ändå att ni ska veta att ni ÄR välkomna...ifall ni inte riktigt visste det...=)

Känns det spännande? är E nervös? vad säger mini-monstris om det hela? Tycker hon att det ska bli kul eller pest?
När är utsatt datum?

Shit...låter som en främling...vet ingenting...livet bara rullar fort som bara den!

Trevlig helg...
Sis å co

Mr: P sa...

Känns riktigt spännande, vi är nog båda lite nervösa. Mini tycker det ska bli kul, men just nu har hon också förvandlats till en bäbis. :)
Hon känner nog på sig att det vankas konkurens typ. Men det ska bli riktigt kul.

Mr P

Anonym sa...

Tss...ja vänta ni bara...hihi, fast å andra sidan är eran gumma större än vad felicia var...vi ville ju mest ha Emlan på hög höjd där hon inte nådde honom...bank bank bank, var det bästa och mesta hon ville göra, gärna mot huvudet...puhu...fast inte elakt, utan mer som test...vad händer då typ??=/ Ja det kommer att gå jättebra ska ni se...å E var ju en hejare på att föda sist...så det lär gå ännu bättre den här gången säkert. Ni är hemma efter ett par timmar igen=)men datumet, är ju så nyfiken...var det 20:e? Eller hur ligger ni i tiden...har liksom ingen koll alls känner jag...

Sköt om E extraextra nu då på födelsedagen och hälsa lilla gumman! Är ju tvungen att gå in här flera gånger om dagen...vet ju inte datumet så ut i fall att det har hänt nåt...nån liten värk eller så...=)

Anonym sa...

Kom på att DÄR gjorde jag bort mig...nu kommer du hålla datumet hemligt...så statistiken plusar på=)hihi, skoja bara såklart...hihi...men som sagt...varje dag, för jag har ju ingen aning...

Anonym sa...

Nä men NU gjorde du bort dig :) hahaha säger aldrig datumet.. tack för den iden.

P