torsdag, juli 2

Sitter och solar

Sitter i en solstol och bara myser. Minimonstret är och badar med sin farmor och sambon är på stan med sin mor. Jag sitter alltså här helt själv och mår gött på semestern. På gården leker ungarna dunken, det lekte vi mycket när vi var små. Har inte så mycket intressant att skriva om egentligen, ville mest bekräfta att jag lever. Ska fortsätta med min semester nu.

Mr P

6 kommentarer:

Anonym sa...

låter gött, njut av din semester nu robinson...

Anonym sa...

Dunk för mig ett två tre...=)låter gött, brorsan...tur med vädret har du haft också=) Mannen undrade vad du skickat för signal...han kunde inte öppna...så han vidarebefodrade det till mig...det var en signal från comviq med artisten Petter, hehe...men för oss finns det visst bara en petter, hihi, lite kul...hälsa tjejerna så gott, jag är på spa i ronneby utan man och barn, åker hem imorgon, har varit riktigt skönt, fast längtigt...kram bigsis

Anonym sa...

Låter gött med lite spa, har du badat i alger o lera då eller? Jo vädret kan man inte klaga på, fast jag börjar tröttna på värmen nu...som en gammal gubbe typ :)
Vi håller på och fixar lite här hemma inför Monster nr 2.
Hälsa La famiglia när du kommer hem.
Kram Mr P & co

Anonym sa...

Nja det blev inga behandlingar...det var fullt...för hela diggilo-gänget å deras fans var där, så de hade bokat allt som var bra. Så jag åt gott och låg vid poolen och solade, inte dumt det heller!! Ja det kan jag tänka mig att ni gör, man vill ju förbereda för den lille...vet ni vad det blir? Eller är det en överraskning?? Har ni några namn? Eller...oskar var det va om det blir en kille??

Här har det åskat idag, gött som bara den, rensade luften i en kvart!!

Nähä, natt nu, innan bebis vaknar å vill ha lite mat...
Kram

Anonym sa...

Nä vi vet inte vad det kommer ut för något litet monster. Men blir det en kille ska han heta BertStjärt. Det har jag och mini bestämt! hehehhe...

Nä ska ta bort lite pornfollowers på twitter nu.

Kram Mr P

Anonym sa...

Haha, ja det låter ju bra...antar att Elli är helt med på det,,,ehee...hon bara ber till övre makter att det snälla snälla ska bli en tjej=)

Bertstjärt=)hihi

Ja du, dessa p-starswannabewatchmeoncambrudar har gjort att jag tröttnat på twitter. Därför jag inte skriver...

Som sagt, vi håller tummarna för er, hälsa goa gummorna å berstjärt!!
Bigsis å co