tisdag, juli 21

?

Hade ett par polare på besök här ikväll. De sa att det inte gick att läsa min Twitter här på blogen, att den blev delad på mitten på något vänster. Det gick heller inte att ge "tummen upp" eller "tummen ner". Är det något ni andra lagt märke till?

Mr P

3 kommentarer:

Anonym sa...

Näe...bara twittern...som exakt nu är en SVART ruta=/

Har tagit bort mig helt från twittern...blev helt stressad...

Hoppas bebis, gumma, mamma och pappa mår megasuperbra...
Vi ska till Skara om ett tag...vill ni att vi stannar på vägen? Vore så kul att få träffa er...men såklart inget tvång, förstår om ni vill landa lite till och bara mysa med familjen...

Du kan väl höra av dig...
Kram
Bigsis

Anonym sa...

Hej. Jo vi mår bra allihop. Ni hade gärna fått titta in här men tyvär läste jag inte detta förns nu. Mina 3 tjejer sover och själv ska jag plocka upp efter minimonstret och sen lägga mig i sängen. Får bli en annan gång!

Hälsa alla Mr P

Anonym sa...

...ok, men det är nästa vecka vi åker...=)idag har vi varit på astrid lindgrens värld...å GISSA? självklart var det säsongsrekord, de fick till och med stänga kassorna...RÄTT mycket folk med andra ord...men Fillan var nöjd, hon har träffat Pippi, Emil, Madicken och en konstig karlsson (var inte så lik)...pratat med rasmus och luffaren och helt enkelt haft det jätteroligt...kan väl höras när det närmar sig att vi ska åka...krama tjejerna...å halsa champagnen, hehe, nattinatt!!

Bigsis