fredag, april 25

Det här tar ju fan priset....

Idag på frukosten satt jag och bläddrade lite i SLA, där stod det lite om hamburger kedjan MAX som öppnade här igår. Med på bild var det tre puckon som hade ståt utanför i tio timmar för att vara först in, och det kan dom med och berätta och dessutom vara med på bild.
Hur pantad är man om man köar i flera timmar för hamburgare?
Klipp er och skaffa er ett jobb för fan, eller hade dom kanske jobb? gick dom in till chefen och bad om ledigt för att dom ville vara först in på nya MAX?
Jag tycker folk som köar i flera dagar till konserter, filmer och tv-spel verkar korkade.... men det här tar ju fan priset asså.

Nu måste jag dra för det öppnar en ny Ica i Skara på söndag, och Mr: P vill köpa första mellan mjölken där.....


Mr: P

2 kommentarer:

Anonym sa...

amatörer. fast food vill man ha snabbt. det ska man direkt när man är sugen, ingen väntetid på tio timmar. hoppas dom hade bunkrat upp med typ en kebabrulle och en binge feast. P o B hade rullat med sig en egen korvvagn om vi hade väntat så

Anonym sa...

Har också svårt för köfolk, men här i huvudstaden gjorde uteliggarna en bra grej. Det var massa jävla sagan om ringen-idoter som tältade på Medborgarplatsen i flera veckor för att kunna gå på premiären. De var utklädda till alver och hela skiten.

När det hela var över kom uteliggarna på att då kunde de ju göra samma sak, så de tältade där och sa att de väntade på en film som hade premiär flrea månader fram. Smart, men de blev bortkörda i alla fall. De är ju inte värda lika mycket som lajvar-idioter...

Björn