lördag, maj 24

ÄR JAG VUXEN NU?!

Varje gång jag blir lämnad ensam ett par dagar så händer det något med mig jag blir slapp och grisig, ungkarl i mig kommer och gästspelar jag blir som en... som en.... som en student.
Jag skiter i att städa upp efter mig och lämnar saker över hela lägenheten, spiller jag mat på golvet ja då får det ligga kvar eller så torkar jag upp det..... med strumpan.
Jag bäddar inte sängen och jag glömmer helt av att diska och att ta ut soporna, det ligger smutsiga strumpor över allt och... ja ni fattar va?!
Så kommer då dagen när sambo och barn kommer hem då blir det fullständig panik, måste fixa tre dagars svineri på nån timma. Jag får städa, diska, tvätta mm mm, så när dom kommer hem är jag helt slutkörd.
Men inte denna gång för jag har faktiskt skött mig rätt så hyfsat i helgen, har diskat efter mig plockat upp min skit och tom tvättat ett par maskiner. Har iof inte bäddat sängen men det hinner jag imorgon :)
Då undrar jag bara om det möjligtviss kunde vara så att jag mognat, blivit en gnutta vuxnare kanske? Beror det på att jag numera faktiskt är 25 år och har fått nån slags ansvarskännsla?
Jag vet inte jag men något har ju uppenbarligen hänt med Mr: P, återigen frågar jag mig:
ÄR JAG VUXEN NU?!

1 kommentar:

Anonym sa...

NEJ !
Mvh
Farsan