måndag, maj 12

Veckans Sopa (er)

Renthus: Lata jävlar som inte klarar att städa efter sig själva, lever som grisar och kan med att vissa upp detta i tv på bästa sändningstid. Har antagligen något medfött kromosomfel eftersom en normal människa inte vill bo i vad skit som helst, kan inte förstå dem för 5 öre och än mindre hur de kan med att erkänna för folk hur dom har det.

Lyxfällan: Genomkorkade människor vars hjärna inte utvecklats mer än på en 11 åring, har inte ett jävla hum om vad pengar egentligen handlar om.
Köper allt på kredit och tänker inte en sekund på konsekvenserna, även här har jag mycket svårt att förstå hur man kan låta det gå så långt. Det är bara knarkare, luffare och mentalt obegåvade människor som deltar i detta program, hur dom ens kan med att vissa sina ansikten är för mig en enda stor gåta.

Grannfejden: Sura gamla jävla bönner som tror att dom kan bete sig precis hur som helst, tjafsar om så otroligt barnsliga saker exempelvis att nåns katt skitit på nåns grusgång... Väx upp förhelvete!
Sen tillbringar de sina dagar med att kasta skit och försöka förstöra för grannen, sen kan dom med att ett "special" team kommer för att lösa konflikten. Helt jävla ofattbart hur människor kan bli så fruktansvärt tröga.


Alla dessa Tv-program är vad jag brukar kalla "I-lands program" och det är fruktansvärt absurt att de ens ska behöva finnas, ska inte en vuxen människa kunna lösa sådana problem själv? utan tv-kamera och specialister? eller handlar allt helt enkelt om lite uppmärksamhet, är dom bara media kåta?
Jag tycker iaf att det är tragiskt att programmen finns och att VI svenska folket sitter på bästa sändningstid och ser på skiten, för skit är vad det är riktig jävla dynga!
Tänk om alla människor helt plötsligt skulle sluta att städa sitt hem, sluta betala räkningar och bli osams med alla granar.... hur fan skulle det se ut då? och riken finns ju att det kommer bli så eftersom vi ständigt får se det på tv, vilket signalerar att det inte är något konstigt och att det finns ju hjälp att få.


Ni är riktiga jävla Soper, klipp er och skaffa er ett jobb för helvete!


Mr: P

Inga kommentarer: