tisdag, mars 18

Coops

Något jag aldrig slutar att fascineras av är alla sköna brottslingar som medverkar i tv-programmet Coops, jag menar vilka jävla sopor dom är hela högen.

Den typiske coops värstingen har ju alltid bar överkropp, antagligen pga av svettningar från drogerna eller så har dom sålt t-shirten för ett blås-jobb.
Har bilen eller byxorna fulla med droger, men det är inte hans utan nån kompis som har glömt det där...Mmmm brukar heta så ja.

Det roligaste är när dom ställer en kvinnlig polis som leker luder, sen tar det ju typ 25 sek så rullar första torsken fram. Skulle dom stå tillräckligt länge skulle dom ju kunna tömma hela stan på folk, för alla verkligen alla verkar ju köpa sex i amerikanska småstäder.
Men ingen erkänner när dom blir tagna på bar gärning, nej alla kör med dom sämsta lögner man hört.

Undrar varfördet inte gjorts en Svensk version av Coops än? Vi har några riktiga förmågor här i stan som skulle passa.


Mr: p

4 kommentarer:

Anonym sa...

vad är coops för program ja har bara hört talas om cops?

Mr: P sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

det står i början av den här bloggen att petter inte är helt haj på att stava, men vi är jävligt många som skiter i det, för det är budskapet som är det viktiga, humorn, att få följa hans vardag...så för ända in i helvete, håll käften din lilla tönt, skriv dina äckliga jävla kommentarer på nån annans blogg!!! Puss och kram till mr P/lkpg85

Anonym sa...

håller med föregående talare.