onsdag, mars 26

Årets Sopa

Fan vad jag stör mig på Shire (Mtv) han är så jävla fjollig. Har ni sett reklamen för hans program? han dansar till Britneys, som Britney... Kan det bli bögigare än så?
Han har redan varit veckans Sopa... ah vad fan jag gör en ny kategori

Årets Sopa är Shire!



Mr: P

6 kommentarer:

Anonym sa...

OK.. Eeeh liksom I am really hip, babyboy. Men det verkar inte din lilla lantliga hjärna förstå. Ah, WHATEVER, ha en rolig helg med blöjbyten medans jag tar ett par glas bubbel runt Sture. Vem är en sucker nu då?

Anonym sa...

Shire du suger. förmodligen får du fortsätta suga hårt i helgen tillsammans med likasinnade mediabögar som dig själv. jävla fjant! från Bengan som vill ha Brittan, dock ej medlem i hennes fanclub

Anonym sa...

Bengan, hihi låter som en äcklig gubbsjuk raggarslusk på 44 jordsnurr. Sooo pathetic! M.v.h Shire

Anonym sa...

då var det dax igen Shire!! MTV-chefen vill ge dig ytterligare 17 centimeter som du kan lägga till alla mil du redan fått där bak! Trevlig Helg tillönskas Mr P från Bengan

Anonym sa...

Bögig vete fan om jag kan hålla med om, för det är ju inget negativt, men jävligt fjantig, det kan jag köpa, hoho, hihi...fast tror ni inte att killen driver?! Å ett par glas bubbel runt sture?! Haha, snälla lilla Shire...passa på å njut av dina sju sekunder i glamourens värld, du lär bli utbytt, portad å glömd som alla de andra, rebecca de ruvo ser man ju inte precis längre...å när du blir glömd å själv byter blöjor i en förort någonstans så kommer du inse att det faktiskt inte är ett skitliv, utan helt underbart, ett litet knyte som betyder mer än bubbel kring sture, kärlek till knytet i första hand, att gå förbi en spegel och inte titta för att du är fullt upptagen med att vagga knytet till ro...hälsa nalle knutsson, linda rosing och de andra och puss å trevlig helg!

Anonym sa...

Är man sucker för att man har det som betyder mest i livet?! Ett underbart litet barn!!! Väx upp... Storstadstöntar som tar ett par glas runt "Sture" och tror att det är livet... De är de mest patetiska människorna som finns!!! Och vem betalar glasen då? Jo men är det inte lilla pappa... Hoppas ni super upp pengarna så ni kommer ner på jorden!!! TYVÄRR är väll den risken ganska liten.
Förresten så töntigt att inte våga stå för det man tycker eller anklagar folk för och inte skriva sitt namn....
Ha ett underbart liv runt Sture medans vi andra har den BÄSTA tiden av våra liv med våra underbara blöjbyten!!!

// MvH Ellinor