tisdag, juli 15

Konstvandring....

I söndags var jag och min trogne gamle vän Bengan ute och promenerade, man kan väl nästan kalla det för konstvandring. För i varenda tunnel som vi passerade fanns det gott om konstvärk, vi stod helt mållösa och bara beundrade dessa grottliknande målningar.

Med risk för att vara tjatig men den här staden kryllar verkligen av begåvade graffitti-konstnärer, hör av er till mig för att boka tid för konstvandring.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fan att jag inte tog ett kort på ditt konstverk på pappas firma, RÖVHL...jag frågade vad fan det stod, du sa rövhål...jaha, men hur menar du då...då bokstaverade du r.ö.v Hååååå.l. haha, inte behövde man slösa med bokstäverna och skriva ett å, nejdå, det var visst onödigt, för det fanns redan ett å i hået!!=)ok, du var bara nio bast eller nåt. Tyckte du var för jäkla smart, tills jag kollade bakom dörren, där hade du skrivit fita, å så vitt jag vet finns det inte två t i ett, hehe...hm, tror att det var under den perioden då du bengan å harry blev inspirerade av graffitti och skate...eller mest du å bengan...så det är ju lite kul att ni är ute på konstvandringar nu...ta ett svep förbi norrmalm och kolla in garaget på farsans gamla firma...där finns det några godbitar=)