tisdag, juli 29

Åska, blåst och så lite regn

I dag har det vart äckligt jävla varmt man ska ju inte klaga men det har fan varit lite väll hett i ett par dagar nu, hoppas faktiskt på lite svalare väder i ett par dagar iaf på natten så man kan sova ordentligt.
Dagen har vi tillbringat på diverse lekplatser i väntan på att mamman i huset skulle sluta jobba så vi kunde åka och bada, när min sambo slutade satte vi oss i en pissvarm bil i ca en timme och svettades som idioter. När vi kom fram till hammaren (vättern) och kliver ut ur bilen.... ja då börjar det ju naturligtviss att åska, blåsa och så lite regna. Ibland undrar man vad man gjort han där uppe?
Ellinor slängde sig i vattnet lite fort men jag och Tea fick åter sätta oss i bilen, precis lika svettiga som när vi kom och en aning besvikna/griniga. Ni då har ni badat eller hur har ni överlevt dagen?

1 kommentar:

Anonym sa...

jepp här har det badats...men regnet kom först i form av dugg-sol-regn...sen badade vi precis som inget hade hänt...gassande sol och 34 gradig värme...när vi ska dra hem, ja vad händer då...HIMLEN ÖPPNAR sig...trots klarblå himmel så bokstavligen öser det ner, tror faktiskt inte att det någonsin har regnat så mycket i hela mitt liv. Det tar en stund att gå till bilen så väl där är vi helt genomsura, som nybadade. Då slutade det tvärt, precis som att han där uppe bara ville jäklas...Det har fanimej blivit rena rama djungelvädret nuförtiden.