torsdag, januari 31

Inget att säga

Jag ligger i soffan och slötittar på dumburken, såg lite på programmet Efter tio med Malou von nånting. Gästerna bestod i dag av fäljande: Runar, Fredrik nån partiledamot (C) och sist och absolut minst Karlpetter från bonde söker fru/lets dance.

Jag lyssnade lite när dom satt och diskuterade och jag måste ju bara ställa frågan,
-Vad fan gör grisbonden där?
Han har ju absolut inget att säga, han bara sitter och flinar och glor. När han säger något är det i stil med:
- Dä ä gött eller ja tycker en sa va snäller mott alla männsker.

Varför är han helt plötsligt rankad som kändis, han har ju inte åstakommit ett dugg, han har verkligen inte gjort ett piss bortsett från att vara desperat bonde på tv.

Varför har denna bonde vunnit erat hjärta? vad gör honom och alla andra bönder/dansare så himla speciella?
Är det för att den lättpåverkade Svensken sitter varje fredag och tittar på dom, tar in dom i sina liv och dom tycker att dom känner varandra. För vissa människor pratar om deltagarna i dessa tävlingar som om dom kände varandra, som om det vore en kär familjemedlem som dansar på tv.
För kvinnorna i vårt avlånga land tror jag i Karlpetters fall att det handlar om moderskännslor, dom vill ta hand om honom inte hitta en fru åt honom utan dom vill ha honom hemma, och mata och kela med honom.
Dom tycker att han är lite så där gulligt blyg, och varje kväll när de ska somna ber de till gud att Karlpetter ska välja just deras dotter, för det vore ju så himla mysigt att tillbringa sommrarna på hans gård.

Missuppfatta inte mig nu för det är inte Karlpetter jag är irriterad på, nej nej utan på media som gjort honom till sk kändis. Han har ju absolut inget att gör i en debatt med Runar och co, han är ju grisbonde så låt honom förbli det då. Han klarar sig utan sina 2-4 månader i rampljustet, vill det sig riktigt illa kan detta få honom att bli en ny Robinsson Robban och det vill vi ju inte.

Är det så det är?, vill ha svar från alla er som har Karlpetter som bakgrund på datorn.



Mr: P

1 kommentar:

Anonym sa...

det råder nog nån sorts generationsskifte i mediabranschen? när vaskades det senast fram en guldklimp som Christer Pettersson? Karlpetter med sina svin, Crilles crew va bland andra en stenskön alkad finne, det va bättre löp o tv då/bengan