fredag, januari 11

Vad tror ni?

Eftersom min blogg har allt så måste jag ju ta upp detta, Tito Beltran är alltså misstänkt för våldtäkt på en barnflicka. Halva Sveriges kändisar är ju fan kallade som vittnen, Carola, Robert "Hockeyfrillan" Wells mm.
Surt för hans familj han har ju barn, oavsett hur det går så sätter ju en sån här sak permanenta spår och han kommer ju bli förknippad med detta länge.

Barnflickans Advokat är ju ingen mindre än självaste Thomas Bodström, nå vi lär ju få läsa en hel del om detta de kommande veckorna.

Så vad tror ni? ser han inte lite skyldig ut?

Mr: P

6 kommentarer:

Carro sa...

han är skyldig som fan!!

Anonym sa...

Carola Häggkvist? "Förde Tito in penis i barnflickans vagina trots att hon gjorde rejäla påtryckningar om att detta var oönskvärt?" vadå vittnen? men sy in honom bara, barnflickan oxo för hon har nog psykisk störning som alla andra. trevlig helg/bengan

Anonym sa...

Det hela är en fars... juridiskt sett.
Nån borde bevisa i första hand att ett samlag ägde rum (eller räcker det med Marias nosande?)
Sedan är det lång väg till att bevisa ett våldtäckt.
Fy fan vilken fars.

Anonym sa...

Men han är en jävel på att sjunga!

Björn

Anonym sa...

Hon är visst en jävel på att suga.
Tror att de e hon som är skyldig.

Anonym sa...

En barnflicka som frivilligt uppsöker Tito för att få massage och som efter ÅTTA år påstår att hon blivit våldtagen och som dessutom har så trovärdiga vittnen som Carola måste tas på största allvar.Hennes advokat är ju så jätteduktig så han hade inte åtagit sig målet om han inte säkert visste att de här vinner vi!
Om inte så kommer massmedia att skriva om lille Bodström igen.Hurra va bra!