lördag, januari 5

Kan inte sova...

Fan kan inte sova, råkade somna i 3 timmar förrut. Oopss inte riktigt meningen, men hela familjen är ju förkylda och skit, så lägger man sig ner så somnar man ju.
Det är ju helg imorn så det är ju inte hela världen, men måste fan vända tebax dygnsrytmen blir helt backwards när man e ledig länge...

Ellinor kom med en småklurig fråga förrut:
Man kallar ju folk föda på 80-talet för 80-talister osv, men hur blir det med tex min dotter? hon är ju föd 06, blir det då 06-talister ? nää..fan det låter ju inte klokt ju.
Nån som vet, eller har ett förslag?

Såg precis reklam för Rocky filmerna, de ska gå på kanal 6 med början imorgon. Den löd så här:
- Vi visar Rocky 1tom 5, inte 6:an för...eh den sög ju.
Hehehhe lite rolig speaker på 6:an ibland faktiskt.

Vi ligger och slåtittar lite på burken här, dom snackade om vad kändisar får för att ställa upp på välgörenhet. Vänta nu... ska dom ha pröjs för välgörenhet? den som ringer och skänker pengar då, får han också ett bidrag för sitt bidrag?
Helt sjukt ju, dom har hur mycket pengar som helst och ändå ska dom ha mer mer mer...
Snoop Dogg fick 150 000 dollar för en Unicef gala, då är det väl smartare att skänka dom pengarna och skita i underhållningen... eller?


Natti natti Mr: P

3 kommentarer:

Anonym sa...

hmm, alltså jag är ju 83:a, Tea är således 06:a. man fattar ju att hon knappast föddes 1906. jag är 80-talist, Tea är väl milenniumbarn eller nåt liknande. oroa dig inte, ungdomen kommer nog på nåt fräsigt/bengan

Anonym sa...

Sexytalist kanske, ähum, sen när hon blir stor alltså, typ 34, hehe!!

Carro sa...

vi får kalla dom för nollorna sen blir det väl 10-talisterna etc