måndag, oktober 1

Expert kommentatorer ( Whats up whit that ? )

Jag är ingen hejare på sport, tittar inte så mycket på sport heller. Men det händer, och varje gång så stör jag mej på dessa " Expert kommentatorer ". Visst jag skulle köpa att Börje Salming satt och kommentera hockey, men när de bjuder in Victoria Silvstedt och andra kändisar då har det gått för långt. Samma denna Sladdjan (antagligen felstavat) som sitter i SVT:s soffor och berättar hur svenska fotbolls spelare ska bete sig på plan. Vem fan är han då eller? vilket division 7 lag har han lirat i ? Det enda han gör är att slicka röv på Zlatan, han verkar tro att Zlatan själv kan ge oss VM guld. Jag håller med om att Zlatan är väldigt begåvad, men det är tio spelare till på planen eller hur ! Känns bara extremt jobbigt när dessa " Experter " sitter och förklarar vad de gjorde för fel. You win some you loose some! Eller ?
Och dom är även duktiga på att ta ut segern i förskott och underskatta lag som på pappret är sämre. Och när Sverige torskar mot ett riktigt bottenlag, ja då är det förbundskaptenens fel. Då sitter dom där i tv-soffan i sina svindyra kostymer, och förklarar för tittarna att det vore bäst om han avgick omgående.

En kändis som brukar kommentera efter matcherna är Jesper Blomkvist, kan inte någon berätta för honom att han inte är 25 år längre. Sitter där i rastaflätor och värsta inne kläderna :) hahah, herregud vilken pajas ! En riktig Beckham wannabe !

Vill gärna att alla ni sportdårar kommenterar detta, har jag fel el rätt.

Mvh Mr: P

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan väl säga så här,sport e la inte din grej.Expert betyder att man är super på de man håller på me.