onsdag, oktober 31

Fobier, tvångstankar och annan skit....

Jag är en riktig mes, jo jag erkänner jag är fan vetskrämd för så jävla mycket saker och det blir bara värre med åren.
Småkryp: Ni vet hur det är på sommaren när man ska gå och lägga sej måste man röja undan alla jävla småkryp som lyckats ta sig in under dagen. Små spindlar och flugor och andra äckliga djur, jag hatar det springer omkring i kallingarna och skriker som en tjej. Det brukar sluta med att Ellinor tröttnar på mej och rycker flugsmällaren ur mina händer, hon är skoningslös i ett par minuter sen kan vi sova. Jag är faktiskt lite smårädd för allt i naturen, när jag var liten var jag jämt i skogen med min morfar men nu räcker det med en myra för att jag ska skrika högt.

Höga höjder: Det blir bara värre ju äldre jag blir, klarar knappt att stå på en stol jag blir yr och får riktig panik. När jag kör bil över broar så känns det som om jag dras mot kanten, skitjobbigt. Antar att jag fått det av min far, för även han är grymt höjdrädd.

Åka hiss: Det är vidrigt och jag gör det bara om jag är tvungen, annars tar jag trapporna det kvittar hur många våningar det är. När jag nu verkligen måste åka hiss, ja då andas jag inte på hela färden och jag är lika glad varje gång jag kliver ur hissen och fortfarande är vid liv.

A & K brunnar: När jag var i yngre tonåren snöade jag in på dessa a, k brunnar. Man fick inte gå på A-brunnar för det var otur men K-brunn var tur. Det blev nästan lite sjukligt, kunde gå omvägar för att det fanns mycket K-brunnar på den vägen....Heheheee.. fan vad pinsamt. Detta är ju inte en fobi utan en riktig jävla tvångstanke.

Låsa dörren: Jag kan känna att dörren verkligen är låst typ 25 ggr innan jag lägger mej för att sova, kan vara riktigt jobbigt.

jag skulle kunna skriva 50 saker till men jag tänkte NI skulle fylla på med era egna Fobier och tvångstankar... vad är ni rädda för vad nojar ni över ??


Mr: P

2 kommentarer:

Anonym sa...

Shit vilket psyk-vrak du är!

Själv är jag onaturligt rädd för kor. De är stora och nyfikna, men farmför allt vädigt aggressiva (i min värld).

Hästar är lika samma, med tillägget att jag är allergisk mot dem också.

Främande människors barn är också obehagliga...

Björn

Anonym sa...

framför allt och väldigt skall det stå

samt främmande