måndag, oktober 22

Störande som fan..

Stör mej grymt mycket på när de ställer in tv program, för att det är hockey/fotboll. Varför ska sport jämt gå före allt annat?

Hatar att de sänder World poker tour så jävla sent, det borde få gå på bästa sändningstid precis som fotboll. Eller varför ska vi som gillar poker vara tvungna att ligga 01:30 på söndag natt o glo på burken?

Stör mej riktigt jävla mycket på folk som alltid ska berätta vad deras prylar kostar, och att de dessutom är Limitededition.

jag blir så trött på telefonköer inte nog med att det tar så lång tid, nä man måste även lyssna på samma melodislinga hela tiden.

Varför är det alltid så jävla mycket xtra material och skit på köp dvd:s, directorscut och annat bortklippt skit vem fan bryr sig?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Finns mycke skit att störa sig på tur för dej.
COLLAST.

Anonym sa...

För att fotboll är livet!
Och mer logiskt:
Fotboll/hockey/sport är oftast direktsänt, medan andra program kan skjutas på. Och bland de program som man gärna får skjuta på är alla former av pokerprogram.

Björn

Anonym sa...

Sport är skit!!!! Om alla älskar sport så mycket kan de väl kolla på alla dessa sportkanaler som finns idag! Det finns fan inte en kanal med alla bra serier som går o då ska de inte behöva utgå för en patetisk match! Sport ska inte behöva förstöra en tv-tablå!!!! Är sååå glad att Melodifestivalen har blivit stor som den är .......