fredag, augusti 1

Är detta Ok?

Har precis kommit hem efter en cykeltur med Tea bak i barnstolen, hon somnade redan efter 5 minuter himla roligt sällskap hon var då. Jag drog en repa genom centrum för att titta lite på alla modeoffer som sitter och steker på ute serveringarna, men när jag gled förbi alla latte sörplande semesterfirare så blev jag faktiskt en gnutta äcklad. För folk kan ju verkligen inte klä sig respektabelt, först och främst alla spänniga killar som kör bar överkropp i stan snälla det är total förbjudet för helvete! det är skottpengar på sånt och är endast ok om man är utomlands, men sen har vi ju alla feta brudar som tror att dom är Paris Hilton, går där i kortkort och nån jävla magtröja som sitter som en svettigt trångt korvskin. Magen bara väller över och det ser bara allmänt oaptitligt ut, sen har dom så fruktansvärt korta jeansshorts så man ser rätt upp i ljumsken på dem.
Sen är det något jävla pucko som har tvingat i sin svulstiga kropp i ett par svarta nättstrumpor, dom är så hiskiligt taighta så likheten med en kassler är omöjlig att missa.

Visst är det skönt att överviktiga människor klär sig som de vill men va fan dom skämmer ju ut sig, det är ju synd om oss som måste se på det speciellt om man sitter och fikar och framför sitter två Lilli och Sussie kopior och mossar i sig glass så svetten pärlar sig i pannan på dem.
Själv bär jag ju också på några extra kilon men jag går ju inte runt i taighta jävla linnen och spänner mig, man får ju försöka anpassa klädseln lite efter hur man ser ut.
Detta gäller ju givetviss inte bara oss med ölmage, nä även supersmala människor borde tagga ner sin klädsel något. För vi killar tycker inte det är sexigt när en tjej har så kort kjol så man ser trosorna varje gång dom tar ett steg, det är bara skabbigt och äckligt och påminner mest om Polska glädjeflickor. Nu ska jag ju iof inte säga att "vi killar" inte gillar det för lumparna skulle säkert jubla, men vi normala som får till det då och då tycker iaf att det hela är anningen osmakligt.

Så vad tycker nu ni, är det OK att gå strandklädd på stan? är det sexigt när arslet syns på tjejer? är det coolt med killar som visar upp sexpacket på ute serveringen? Tyck till nu för helvete!

Edit 23:09.
Något som även känns grymt opassande är alla dessa medelålders kvinnor som lånar döttrarnas Svea tröja och vips så tror dom att dom är 24 igen, det blir då tydligen helt ok att börja springa på krogen och ragga igen, väx upp för helvete!

2 kommentarer:

Carro sa...

hahahaha fan va kul jag diskuterade just det här idag. Nej det ser inte bra ut när folk går rutn utan tröja...det passar sig inte hur vältränad man än är. tänkte precis blogga om det.

Anonym sa...

Fan sant, vi snackade om det häromdagen när vi åkte vägen genom stan till stranden...att föööör helvete sätt på er kläder, ska ni inte bada behöver ni inte ha tajta badbrallor i stan, bar överkropp och bära på en vattenmelon...yack..