lördag, augusti 30

Så går det....

HÄR går det när överklassen har partaj. Tragiskt, men det är ändå humor så det skriker om det.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fjortis kommentar

Anonym sa...

Han som skrev fjortiskommentar, säkert han som avfyrade kanonen =)

T-Pig

Anonym sa...

Hum... du är inte så bright vá Mr:p?
Var i detta finner du humorn, en kvinna har fått en fraktur på benet av en förmodligen "felgjuten" kanonpjäs.

Och detdär med överklass... tsss... kanske är ett par som har sparat hela livet för att kunna ha sitt bröllop där. VAD vet du om det. Som du skrev är det bara en avundsjuk, misslyckad, vänsterpatist som skriver.

Hade varit kul o se vad du sa om det var ditt ben som var sönderskjutet...

Anonym sa...

Hm tror Mr:P välkomnar en fraktur, det betyder sjukskrivning. då kan han sitta och göra det han gör bäst. störa sig på studenter ... shoo shoo shaq

Anonym sa...

haha, men snälla lilla ulla-britt, nu är du väl ändå ute och cyklar. Det ÄRRR ju svinkul att hon blev skjuten av just en kanon, sen var det väl inte bruden utan en gäst om jag inte missminner mig...å då kan hon ju inte tillhöra överklassen direkt om hon sparat för att gå dit hela livet(enligt dig), haha...å vänsterpartistkommentar, hm, vänsterpartister blir inte skjutna av kanoner eller, å de gifter sig inte eller? hm, nä du har fan rätt, det gör vi inte på en å samma dag så ofta....haha, ha det gött lilla märta!

Anonym sa...

läste ditt inlägg igen, å jo det klart, det var visst överklassparet som troligtvis hade sparat eller nåt...hm, tror det var så du menade...men skitsamma, det jag kom tillbaka för att göra var att, FÖR HELVETE, vem är det som inte är bright?? Att blanda eng med svenska i en mening för att förstärka är ju bara så jävla intelligensbefriat...pang, där fick du!

Anonym sa...

Haha, hetsa meeeer.Nu börjar det likna nåt...chipp!

Mr: P sa...

KanonKul !!!